Команда здобувачів освіти Відокремленого структурного підрозділу «Любешівський технічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету» у складі: Вакулик Богдани та Ковальчук Оксани, здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом Тетяни Кравченко, викладача коледжу, голови ЦМК педпрацівників харчового виробництва та Інни Черевко, майстра виробничого навчання, взяли участь у Всеукраїнському гастрономічному проєкті. Вони стали учасниками on-line кулінарного конкурсу рецептів «Гарбузовий Маєток» в категорії «Молоді кухарі Профільних Навчальних Закладів» спеціальність «Готельно-ресторанна справа». Конкурс проводила ГО Ресторанна Гільдія та ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів» м. Дніпра. Мета конкурсу – донести жителям України та Європи, що гарбуз – це гастрономічна кулінарна зброя України. Використовувати в своєму раціоні харчування локальні продукти України – це круто, корисно, смачно!
За підсумками в цьому конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників – 122.
Наша команда представила на розгляд журі дві регіональні страви:
1. Млинці гарбузові на дріжджовій заквасці.
2. Чіпси гарбузові солоно-солодкі із насінням льону.
Рецепти страв увійдуть в електронну та книжкову версію книги «Гастрономічний код нації. Гарбуз».
Велика подяка Анатолію Колядюку за чудові фото!




