Щорічно у третю неділю жовтня відзначається професійне свято працівників харчової промисловості. Завдяки цим людям полиці магазинів наповнюються необхідними продуктами і різними ласощами.
День харчовика: історія свята…
День працівників харчової промисловості – свято з великою історією. Запроваджене воно було ще у 1966 році.
В Україні це свято щорічно відзначається відповідно до указу президента України від 8 серпня 1995 року. Вшанування праці харчовиків відбувається у третю неділю жовтня. Таким чином, цьогоріч воно припало на 16 жовтня.
Тож, сьогодні всі вітання лунають на адресу тих, хто годує нашу державу, виготовляє якісні продукти й робить життя українців смачнішим.
З Днем працівників харчової промисловості, вітаємо педагогічних працівників та здобувачів освіти ЦМК харчового виробництва

