Home » Uncategorized » Звернення директора коледжу Анатолія Васильовича Хомича щодо заходів та режиму роботи і навчання в умовах карантину через поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Ми в соцмережах:

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Звернення директора коледжу Анатолія Васильовича Хомича щодо заходів та режиму роботи і навчання в умовах карантину через поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Шановні колеги, викладачі, майстри виробничого навчання, студенти, учні та їх батьки!

На підставі рішення Кабінету Міністрів України, дирекцією коледжу з 12 березня 2020 року прийнято важливі рішення щодо попередження розповсюдження респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та введення певних обмежувальних заходів. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №239 від 25.03.2020 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно.

Як відомо, країни по всьому світу стикаються з безпрецедентними викликами щодо стану і охорони здоров’я, оскільки коронавірус продовжує поширюватися.
Спільною нинішньою нашою метою є потреба вжити необхідних, активних заходів для протистояння цій загрозі.

У зв’язку з вище наведеним, Любешівський технічний коледж Луцького НТУ, у відповідь на маштабну загрозу розповсюдження короновірусної інфекції в Україні, перевів освітній процес в період карантину на дистанційну форму, плануючи при цьому, відновити навчання у звичайному режимі після закінчення карантину.
Освітній процес у коледжі здійснюється за дистанційною формою відповідно до скорегованого розкладу навчальних занять на ІІ семестр 2019-2020 навчального року (наказ №106 від 30.03.2020 р. «Про організацію освітнього процесу на період продовження карантину»).

Організація дистанційної освіти під час карантину у коледжі відбувається в режимі дистанційного навчання, використовуючи он-лайн платформи, соціальні мережі, мобільні додатки.
Прошу з розумінням та з відповідальністю поставитись до необхідності дистанційного навчання. Будь-яка нова справа на початку її роботи супроводжується певними труднощами, та я впевнений, що спільними зусиллями ми справимось з викликами сьогодення.

Якщо у Вас виникли запитання або ж Ви маєте пропозиції щодо вдосконалення певних механізмів роботи коледжу, надсилайте їх, будь ласка, на електронну адресу ltklntu@ukr.net.
Ми всі разом повинні усвідомити усю складність ситуації в державі через поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Вірю, що тільки спільними зусиллями ми забезпечимо дотримання усіх вимог щодо запобігання розповсюдженню цієї недуги. Пам’ятаймо, протидія поширенню вірусу – наш спільний обов’язок і наша спільна відповідальність.
Дякуємо за розуміння та відповідальне ставлення. Здоров’я Вам!

З повагою, директор коледжу
Анатолій ХОМИЧ

 


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *