Home » Кухар, кондитер

Інформаційні матеріали

Тимчасове положення про організацію освітнього процесу у 2020-2021н.р.

Про дії керівників навчального закладу у випадку виявлення у здобувача освіти, викладача, майстра в/н, працівника гострого респіраторного захворювання

Про введення в дію освітньо-професійних програм

Інструкція з безпеки життєдіяльності №1

Наказ № 159 про встановлення карантину з метою запобіганню в коледжі респіраторної хвороби COVID-19

Наказ про організацію освітнього процесу 2020-2021 н.р. для студентів коледжу

Наказ № 123 від 27.04.2020р. про продовження проведення переддипломної практики за дистанційними технологіями у групі 45-М

Наказ № 118 про організацію освітнього процесу на період продовження карантину

Наказ № 116 про продовження дії карантину

Передбачені засоби доступу здобувачів освіти Любешівського ТК Луцького НТУ до навчальних матеріалів та зворотнього зв’язку між здобувачами та тими, хто проводить навчання у дистанційному режимі

Посилання на навчальні онлайн-ресурси для проведення виробничого навчання дистанційно під час карантину

Наказ 106 від 30 березня 2020 р. Про організацію навчального процесу на період продовження карантину

Безпека в ІНТЕРНЕТІ

СТОП булінг

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Кухар, кондитер

Любешівський технічний коледж Луцького НТУ проводить набір учнів з професій:

  • кухар, кондитер – на базі 9 класів (БЗСО);

  • кухар – на базі 11 класів (ПЗСО).

Ці професії необхідні та актуальні у всі часи, оскільки без їжі людина не може існувати ні на землі, ні на морі, ні в космосі.

Кухарська справа – непроста наука, в якій поєднується праця і краса. Сучасний кухар, кондитер має бути справжнім професіоналом, дієтологом, технологом, мати талант художника, вишуканий тонкий смак, гарну пам’ять та почуття міри.

Перспектива росту:

  • Кухар
  • Керівник гарячого або холодного цеху
  • Начальник зміни, людина, яка відповідає за весь виробничий процес
  • Су-шеф – перший головний помічник шеф-кухаря, його права рука
  • Шеф-кухар панує на кухні – він фахівець високого класу, може приготувати будь-яку страву і створити нову.

Під час навчання учні вивчають технологію приготування страв, борошняних кондитерських виробів, будову і експлуатацію обладнання, яке використовується для приготування страв, а також вчаться правильно сервірувати столи, проводити дегустацію виготовлених страв і виробів, дотримуватися правил і норм санітарії, гігієни та техніки безпеки під час роботи.

Підготовка фахівців проводиться в оснащених кабінетах та кухні-лабораторії.

Дегустація страв і виробів, а також відпрацювання прийомів сервіровки стола, проводиться в дегустаційній залі.

Виробничу практику учні проходять на підприємствах ресторанного господарства області, а також базі відпочинку «Арго» в смт. Затока Одеської області, здобуваючи корисний та практичний досвід, закріплюючи навики обраної професії.

Після закінчення навчального закладу учням присвоюється кваліфікація кухар 4 розряду, кондитер 4 розряду.

Запрошуємо до нас  на навчання !