В рамках співпраці із стейкхолдерами в ВСП”Любешівський ТФК ЛНТУ” був проведений майстер-клас “Приготування кольорових вареників”. Майстер-клас провели Анатолій Карпік, майстер виробничого навчання, кухар 6 розряду та Катерина Шукалович, власниця готельно-ресторанного комплексу “Мрія”.
У майстер-класі брали участь здобувачі освіти з професії “кухар, кондитер”, спеціальності “Готельно-ресторанна справа” та учні 8-А класу ОЗЗСО “Любешівський ліцей”. Вони дізналися історію виникнення вареників, технологію приготування кольорових вареників, способи формування та подачі.
Учасники заходу були в захваті від процесу, тому що є спільний результат роботи – яскраві і соковиті вареники. Всі отримали позитивні емоції!









