18.05.2023 року педпрацівники циклової методичної комісії харчового виробництва взяли участь у онлайн-зустрічі PROFI CLUB на тему «МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ».
ПРОГРАМА ЗУСТРІЧІ:
- Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів
- Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів
- На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів
- Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування
- Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту.
Тему розкрила і відповіла на запитання Ольга Бранчук з досвідом роботи:
- державним інспектором з питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини
- державним аудитором системи безпечності харчових продуктів та контролю критичних точок
- внутрішнього аудитора системи НАССР.
Педпрацівники отримали іменні сертифікати. Дякуємо за цікаву і корисну інформацію.

