2022-2023 н.р.
“Деруни фаршировані сиром”, “Картопляне пюре”
Практичні роботи з виробничого навчання здобувачів освіти першого курсу за професією “Кухар”
Технологічна практика у здобувачів освіти четвертого курсу за спеціальністю “Агроінженерія”
Перевірочні роботи здобувачів освіти 22-К групи, професія “Кухар”
2021-2022 н.р.
Приготування супів. Суп картопляний зі щавлем.
Здобувачі освіти І курсу коледжу за професією “Муляр” на виробничому навчанні 2021
Виробника практика учнів 20-К за професією “Кухар”. 2021
Урок виробничого навчання з професії «Тракторист – машиніст с/г виробництва кат. А1, А2, В1» 2021
Здобувачі освіти ОПП “Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн” 2021
Навчальна практика у здобувачів освіти групи 24-ГМ-Ф за спеціальністю “Галузеве машинобудування”
Геодезична практика у здобувачів освіти 2-го курсу груп 22-ТД та 22-ТД-Ф. 2021
2020-2021 н.р.
Короткий фотозвіт навчальних-практик та виробничого навчання в умовах карантину, 2020
2018-2019 н.р.
Інструкція з ведення журналу ВН
Положення про практику у ЛТК ЛНТУ
Фотозвіт з виробничого навчання учнів
Навчальна практика у студентів 42-ТД та 22-ТД груп, 2018
Практична підсумкова робота 46 групи, 2019
Переддипломна практика у студентів 42-ТД групи, 2019
Геодезична практика, травень 2019
Виробниче навчання учнів за професією “Штукатур, маляр”, грудень 2019