Home » Uncategorized » На екскурсії у Terassa_KafeRestoran

Інформаційні матеріали

Тимчасове положення про організацію освітнього процесу у 2020-2021н.р.

Про дії керівників навчального закладу у випадку виявлення у здобувача освіти, викладача, майстра в/н, працівника гострого респіраторного захворювання

Про введення в дію освітньо-професійних програм

Інструкція з безпеки життєдіяльності №1

Наказ № 159 про встановлення карантину з метою запобіганню в коледжі респіраторної хвороби COVID-19

Наказ про організацію освітнього процесу 2020-2021 н.р. для студентів коледжу

Наказ № 123 від 27.04.2020р. про продовження проведення переддипломної практики за дистанційними технологіями у групі 45-М

Наказ № 118 про організацію освітнього процесу на період продовження карантину

Наказ № 116 про продовження дії карантину

Передбачені засоби доступу здобувачів освіти Любешівського ТК Луцького НТУ до навчальних матеріалів та зворотнього зв’язку між здобувачами та тими, хто проводить навчання у дистанційному режимі

Посилання на навчальні онлайн-ресурси для проведення виробничого навчання дистанційно під час карантину

Наказ 106 від 30 березня 2020 р. Про організацію навчального процесу на період продовження карантину

Безпека в ІНТЕРНЕТІ

СТОП булінг

Нормативно – правова документація щодо запобігання та протидії булінгу (цькування) в закладі освіти

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

На екскурсії у Terassa_KafeRestoran

 2️⃣4️⃣ грудня 2019 року, для студентів Любешівського технічного коледжу ЛНТУ за професією “Кухар-кондитер” фахівцями Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості була організована екскурсія у #Terassa_KafeRestoran.
Мета екскурсії – ознайомлення зі специфікою роботи закладу, потребами у спеціалістах, проведення майстер-класу з випікання піци та приготування фірмових страв.
Захід відбувся в рамках дії Центру Кар’єри.
Кожен учасник майстер-класу під керівництвом професійного шеф-кухаря зміг самостійно приготувати свою піцу та красиво її оформити. Окрім того, шеф-кухар поділився секретами вибору якісних продуктів, правильної обробки та їх поєднання.

 

Технологічні процеси, які проходили в ході майстер-класу, пробуджували у студентів бажання стати майстром піцайоло, технологом харчового виробництва, декоратором готової продукції (піци) або кухарем ресторану. Незважаючи на те, що приготування піци йшло за визначеним графіком та за одним рецептом, студенти змогли проявити своє креативне мислення.
Спілкуючись у процесі здійснення своїх перших кулінарних кроків, студенти отримали заряд позитивних емоцій.
 

 Особлива подяка власникам кафе-ресторану, які підтримували доброзичливу, веселу атмосферу заходу, і провели його на великому професійному рівні.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *