Home » План роботи

План роботи

План роботи циклової комісії педпрацівників

харчового виробництва на 2015-2016 н.р.

 

        Заходи

Строк проведення

Відповідальні

  Вересень    
1 Про підсумки роботи циклової комісії за 2014-2015 н.р. вересень Голова ц/к
2 Розгляд та обговорення плану роботи циклової комісії на 2015-2016 н.р. вересень Голова ц/к

Члени м/к

3 Розгляд і затвердження плануючої документації і тематикиі графіка методичних розробок.  вересень Члени м/к

Заступник директора з НВР

 

  Жовтень    
1 Затвердження графіка проведення відкритих уроків

теоретичних та лабораторно-практичних занять, уроків виробничого навчання, виховних годин.

жовтень Голова м/к

Члени м/к

  2 Розгляд і затвердження тем дипломних робіт для учнів 46 групи і 14ПК, графіка проведення консультацій. жовтень Голова м/к

Члени м/к

  3 Обговорення методичних розробок «Феєрія сиру» та методичних вказівок до виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси і апарати галузі». жовтень Черевко І.В.

Кравченко Т.Ф.

  4

 

Розгляд і затвердження детальних програм переддипломної практики та переліку кваліфікаційних пробних робіт по спеціальності «кухар 4 розряду». жовтень Матюк Н.Л.
  Листопад    
1 Розгляд і затвердження завдань для проведення директорських контрольних робіт. листопад Члени м/к
2 Обговорення методичної розробки на тему: “Організація процесу приготування солодких страв». листопад Бурдак Н.В.
3 Обговорення результатів проведення відкритого уроку з виробничого навчання по темі: «Вироби з дріжджового опарного тіста», «Страви із рибної котлетної маси».

Про підготовку та проведення тижня працівників харчового виробництва

листопад

 

Клямар Н.П.

Блеянюк О.О.

4 Про підготовку та проведення декади працівників харчового виробництва. листопад

 

   Голова ц/к

Члени м/к

 

  Грудень    
 1 Підсумки проведення директорських контрольних робіт грудень Члени м/к
2 Підсумки  проведення декади працівників харчового виробництва. грудень Члени м/к

 

3 Обговорення   методичних розробок  «Приготування іванчика по-бучинськи» грудень       Блеянюк О.О.
4 Обговорення методичної розробки «Приготування холодних закусок».   грудень Карпік А.І.
5 Розгляд і затвердження детальних програм виробничої практики та переліку кваліфікаційних пробних робіт по спеціальності «кондитер                4 розряду».    грудень Клямар Н.П.
6 Обговорення результатів проведення відкритих  уроків «Кондитерські вироби регіональної кухні», «Кролівництво».    грудень Кравченко Т.Ф.

Савчук С.М.

  Січень    
1 Аналіз і підсумки роботи циклової комісії за Ісеместр.   січень Голова м/к
2 Аналіз випуску методичних видань за Ісеместр.   січень Голова м/к
3 Обговорення   методичної розробки на тему: «Приготування рибних смажених страв».  січень Левковець С.І.
  Лютий    
1  Обговорення   методичної розробки на тему: «Конспект лекцій «Будова і експлуатація обладнання, ІІ частина».  лютий Савчук С.М.
2 Аналіз проведення захисту дипломних робіт і випускних кваліфікаційних робіт.

 

 лютий Кравченко Т.Ф.

Матюк Н.Л.

Клямар Н.П.

3 Обговорення результатів проведення відкритого уроку з виробничого навчання.  лютий Муха А.В.
  Березень    
1 Обговорення методичної розробки на тему: “Приготування страв з бобових». березень Муха Н.В.
2 Обговорення результатів проведення відкритого уроку  виробничого навчання. березень Карпік А.І.
  Квітень    
  1

 

Обговорення   методичної розробки на тему: «Приготування страв з сиру». квітень Матюк Н.Л.
2

 

Розгляд і затвердження завдань для проведення директорських контрольних робіт.   квітень

 

Голова м/к

Члени м/к

3 Практичне заняття «Типи уроків і їх класифікація відповідно до дидактичної мети»   квітень Кравченко Т.Ф.
  Травень    
1 Про стан проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл, проведення бесід з учнями. травень Голова м/к

Члени м/к

2

 

Підготовка до поїздки на виробничу практику в  смт. Затока Одеської області. травень Голова м/к

Члени м/к

3

 

Обговорення   методичної розробки на тему: «Приготування виробів з прісного здобного тіста». травень Клямар Н.П.
4 Обговорення результатів проведення відкритих уроків з виробничого навчання. травень Бурдак Н.В.

Левковець С.І.

  Червень    
1 Аналіз і підсумки директорських контрольних робіт. червень Голова м/к

Члени м/к

2

 

Обговорення результатів проведення відкритого уроку з виробничого навчання «Приготування фаршированої риби». червень

 

    Черевко І.В.
3 Обговорення підсумків роботи методичної комісії за 2015-2016навчальний рік червень Голова м/к

Члени м/к

4 Розгляд плануючої документації на новий         2016-2017 навчальний рік. червень Голова м/к

Члени м/к

 

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google: