11.05.2023р. відбулося розширене засідання робочої групи освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа” спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, ОПС фаховий молодший бакалавр.
На зустрічі були присутні голова робочої проєктної групи – Тетяна Кравченко, викладачі циклової методичної комісії педпрацівників харчового виробництва : Альона Корх, Наталія Муха, Жанна Пігулко.
Запрошені: голова ЦМК математичних та природничо-наукових дисциплін – Аліна Остимчук; голова ЦК соціально-гуманітарних дисциплін та іноземних мов – Любов Кравчик; здобувачі освіти: Вакулик Богдана, Ковальчук Оксана гр.26 ГРС-Ф, які навчаються за даною ОПП.
Під час зустрічі були обговорені результати опитування здобувачів освіти щодо якості освітньої програми та її складових, пропозиції роботодавців щодо перспектив розвитку ОПП, основні вимоги щодо якості практичної підготовки та напрями удосконалення змісту освітніх компонентів, вибіркової складової, оціновання результатів навчання.

