Home » Склад ЦК харчового виробництва

Склад ЦК харчового виробництва

ЦК кухарыв

Склад циклової комісії педпрацівників харчового виробництва:

  1. Кравченко Тетяна Феодосіївна –голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії.

Дисципліни, які викладає:

  • Процеси і апарати галузі,
  • Санітарно-технічні устрої,
  • Основи промислової санітарії,
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства,
  • Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства.
  1. Савчук Світлана Миколаївна –спеціаліст.

Дисципліни, які викладає:

  • Будова і експлуатація обладнання,
  • Автоматизація виробництва,
  • Технологія виробництва і переробки с/г продукції,
  • Ремонт, монтаж, наладка.
  1. Черевко Інна Вікторівна– майстер виробничого навчання.

Дисципліни, які викладає:

– Технологія галузі (вступ до спеціальності),

– Основи первинної обробки рослинництва.

  1. Карпік Анатолій Іванович – майстер виробничого навчання.

Дисципліни, які викладає:

–  Технологія приготування борошняних кондитерських виробів промислового виробництва,

– Облік, калькуляція і звітність.

  1. Блеянюк Олена Олексіївна– майстер виробничого навчання.
  2. Бурдак Надія Василівна– майстер виробничого навчання.
  3. Клямар Наталія Петрівна –майстер виробничого навчання.
  4. Левковець Світлана Іванівна– майстер виробничого навчання.
  5. Муха Наталія Василівна– майстер виробничого навчання.
  6. Матюк Наталія Леонідівна– майстер виробничого навчання.

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google: