Home » Склад ЦМК педпрацівників харчового виробництва

Інформаційні матеріали

Тимчасове положення про організацію освітнього процесу у 2020-2021н.р.

Про дії керівників навчального закладу у випадку виявлення у здобувача освіти, викладача, майстра в/н, працівника гострого респіраторного захворювання

Про введення в дію освітньо-професійних програм

Інструкція з безпеки життєдіяльності №1

Наказ № 159 про встановлення карантину з метою запобіганню в коледжі респіраторної хвороби COVID-19

Наказ про організацію освітнього процесу 2020-2021 н.р. для студентів коледжу

Наказ № 123 від 27.04.2020р. про продовження проведення переддипломної практики за дистанційними технологіями у групі 45-М

Наказ № 118 про організацію освітнього процесу на період продовження карантину

Наказ № 116 про продовження дії карантину

Передбачені засоби доступу здобувачів освіти Любешівського ТК Луцького НТУ до навчальних матеріалів та зворотнього зв’язку між здобувачами та тими, хто проводить навчання у дистанційному режимі

Посилання на навчальні онлайн-ресурси для проведення виробничого навчання дистанційно під час карантину

Наказ 106 від 30 березня 2020 р. Про організацію навчального процесу на період продовження карантину

Безпека в ІНТЕРНЕТІ

СТОП булінг

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Склад ЦМК педпрацівників харчового виробництва

ЦК кухарыв

Склад циклової методичної комісії педпрацівників харчового виробництва

№ з/п

ПІБ викладача Категорія

Дисципліни, які викладає

1.

Кравченко Тетяна Феодосіївна

спеціаліст вищої категорії, старший викладач (голова ЦМК)
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства
  • Основи промислової санітарії
  • Санітарно-технічні устрої
  • Процеси і апарати галузі

2.

Корець Лідія Іванівна

 

спеціаліст вищої категорії, старший викладач
  • Устаткування підприємств харчування
  • Гігієна та санітарія виробництва
  • Організація виробництва та обслуговування
  • Фізіологія харчування

3.

Корх Альона Сергіївна

спеціаліст
  • Будова і експлуатація обладнання

 

Майстри виробничого навчання:

  • Блеянюк Олена Олексіївна
  • Бурдак Надія Василівна
  • Карпік Анатолій Іванович
  • Клямар Наталія Петрівна
  • Левковець Світлана Іванівна
  • Матюк Наталія Леонідівна
  • Муха Наталія Василівна
  • Пігулко Жанна Максимівна
  • Черевко Інна Вікторівна
  • Шеметюк Юлія Вікторівна