Home » Uncategorized » Урочистості з нагоди Дня працівників освіти та 80-річчя ПТО України відбулися сьогодні у ВСП “Любешівський технічний фаховий коледж Луцького НТУ”.

Ми в соцмережах:

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти та 80-річчя ПТО України відбулися сьогодні у ВСП “Любешівський технічний фаховий коледж Луцького НТУ”.

Привітати освітян коледжу та працівників прибули гості: голова Волинської обласної ради Ірина Вахович та в.о. ректора Луцького НТУ Петро Савчук. Також, начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна, голова Любешівської ОТГ – Олег Кух, голова Любешівської РДА Юлія Подерня-Масюк, голова Любешівської районної ради Петро Нагорний, помічник народного депутата Сергій Неймарк, депутат Волинської обласної ради Микола Бущук побажали педагогічним працівникам здоров’я, творчих успіхів, здійснення мрій та задумів. Директор коледжу, Анатолій Хомич у вітальному слові побажав колегам оптимізму, хороших освітянських здобутків, подякував за плідну і сумлінну працю, належне виховання підростаючого покоління на благо України. Музичні вітання звучало і від випускниці коледжу Ірини Сащук та учнів і студентів коледжу.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *