2022/2023 н. р.
І етап обласної олімпіади з професійно-теоретичної підготовки за професіями “Кухар” та “Кондитер”
Все для перемоги! Приготування тушонок для воїнів ЗСУ.
Пиріжки для захисників і захисниць України
Майстер-клас “Приготування бенто-тортів”
Майстер-клас “Авторська страва “Роли із сала з морквою по-корейський””
Майстер-клас від учениці 46 групи Ольги Божко, професія “Кухар, кондитер”
Відео майстер-клас від випускника коледжу, шеф-кухаря Сергія Каращука
2021/2022 н. р.
Всеукраїнський конкурс «Розробка нового шкільного меню»
Майстер-клас “Виготовлення цукрових квітів з вафельного і рисового паперу”
Майстер-клас “Філе лосося під горіховою скоринкою”
Меню для хворих на цукровий діабет
2020/2021 н. р.
Всеукраїнський конкурс учнівської молоді “Український борщ – національний бренд кулінарної культури”, переглянути фільм можна за посиланням…
Майстер-клас з розпису пряників
Майстер-клас по сервіруванню стола до новорічного свята у класичному європейському стилі
Майстер-клас по сервіровці стола до Різдвяних свят в народних традиціях
Акції доброти у рамках Всеукраїнської кампанії #ЩедрийВівторокДіти