Home » Новини » Міжнародна співпраця коледжу – перші кроки до успішного та якісного навчання…

Ми в соцмережах:

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Міжнародна співпраця коледжу – перші кроки до успішного та якісного навчання…

20 березня Любешівський ТК Луцького НТУ відвідала делегація з Німеччини, яка представляла фірму Landmaschinen Vertrieb Deuben GmbH. Очолив делегацію Matthias Lindner – директор фірми. Фірма створює сервісний центр у Любешові. Обговорили питання співпраці фірми Landmaschinen Vertrieb Deuben GmbH з Любешівським технічним коледжем щодо спільного навчання на сучасній техніці учнів та студентів коледжу за професіями «Тракторист-машиніст, водій автотранспортних засобів» та «Агроінженерія».

Matthias Lindner презентував учням, студентам та майстрам в/н роботу своєї фірми, кількісні показники продажів John Deere у Європі та Україні. Як відомо, серйозної популярності в Україні зуміла досягти американська компанія «Джон Дір» (John Deere). Здобутки її на наших полях дуже серйозні: зокрема, приблизно 30 % найновішого імпорту — за тракторами саме цього бренду.

Напрацьована дорожня карта щодо проведення спільного практичного семінару у червні 2017 року із залученням фірми Landmaschinen Vertrieb Deuben GmbH, сервісних центрів цієї фірми, Любешівського ТК, Управління освіти науки і молоді, керівниками навчальних закладів, роботодавців.

ef4i-_ffoim


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *