Home » Навчально-виробнича робота

Ми в соцмережах:

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Навчально-виробнича робота

2023-2024 н.р.

Практичні завдання здобувачі освіти третього курсу з освітніх компонентів «Кольороведення», ОПП “Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн”

Виробниче навчання у групі 23-К, професія “Кухар” (Тема: “Приготування страв і гарнір з овочів та грибів”)

Виробниче навчання здобувачі освіти групи 10 за професією “Маляр, штукатур”.

Технологічна практика у здобувачів освіти спеціальності 133 Галузеве машинобудування, 2023

2022-2023 н.р.

Навчальна практика у здобувачів освіти за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування ((керівники: Пігулко Ж.М., Хомич Т.М., Остапук Н.Г.)

Навчальна практика з інформатики та комп’ютерних технологій у здобувачів освіти ІІ курсу за спеціальністю 071 Облік і оподаткування

На практиці здобувачі освіти другого курсу за освітньо-професійною програмою “Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн”

Так ми ремонт в кімнаті робили… (здобувачі освіти третього курсу спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія)

Виробничі будні фахових молодших бакалаврів за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія

Навчальна практика у здобувачів освіти спеціальності 208 Агроінженерія

Технологічна практика здобувачів освіти 31-ОО-Ф групи спеціальності 071 Облік і оподаткування в бухгалтерії НПП “Прип’ять-Стохід”

Майстер-клас в групі 16, професія “Кухар, кондитер”, на тему: “Приготування пісочного печива. Смаколики для ЗСУ”

Урок виробничого навчання у здобувачів освіти І курсу, групи 16 за професією “Кухар, кондитер”: опановування навиків з приготування соусів: грибного соусу та соус “Майонез”

На навчальній практиці здобувачі освіти 22-БЦІ-Ф групи, спеціальність 192 Будівництво та цивільна інженерія

Навчальна практика в здобувачів освіти групи 23-А-Ф, спеціальності 208 Агроінженерія.

Виробниче навчання здобувачів освіти першого курсу, групи 16, за професією “Кухар, кондитер” на тему: “Приготування солянок”

Виробнича практика здобувачів освіти за професією “Маляр, штукатур” на базі коледжу

На уроці виробничого навчання здобувачі освіти другого курсу за професією “Кухар, кондитер”

Навчальна геодезична практика у студентів 2-го курсу, групи 22-БЦІ-с, спеціальність 192 Будівництво та цивільна інженерія (керівник Шмаль О.Ф.)

На уроці виробничого навчання група 16, професія “Кухар, кондитер”

Навчальна практика здобувачів освіти спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія”

Виробнича практика здобувачів освіти третього курсу, за професією “Маляр” (майстер в/н Гладь О.П.).

Навчальна практика у здобувачів третього курсу спеціальності 208 Агроінженерія

Навчальна практика здобувачів освіти за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія з штукатурних та малярних робіт

Перевірочні роботи з виробничого навчання у здобувачів освіти 10 групи з професії “Маляр”

“Деруни фаршировані сиром”, “Картопляне пюре”

Практичні роботи з виробничого навчання здобувачів освіти першого курсу за професією “Кухар”

Технологічна практика у здобувачів освіти четвертого курсу за спеціальністю “Агроінженерія”

Перевірочні роботи з виробничого навчання учнів групи 16, професія “Кухар, кондитер”. Теми: приготування страв і гарнірів з овочів, грибів, страв з яєць і молока

Перевірочні роботи з виробничого навчання за І-й семестр здобувачів освіти групи 26, професія “кухар”, кваліфікація “кухар 4-го розряду” (майстри виробничого навчання Карпік А. І., Матюк Н. Л.)

Навчальна практика у здобувачів освіти 22-БЦІ-Ф групи, спеціальність “Будівництво та цивільна інженерія”. Під керівництвом керівника практики, Тетяни Мінєєвої

Перевірочні роботи здобувачів освіти 22-К групи, професія “Кухар”

2021-2022 н.р.

Приготування супів. Суп картопляний зі щавлем.

Здобувачі освіти І курсу коледжу за професією “Муляр” на виробничому навчанні 2021

Виробниче навчання у групі 26 за професією “Кухар”. Тема: “Приготування борщу українського з пампушками”, майстри в/н Муха Н.В., Блеянюк О.О. 2021

Виробника практика учнів 20-К за професією “Кухар”. 2021

На виробничому навчанні учні коледжу, що здобувають робітничі професії: муляра, штукатура, маляра виконують під керівництвом майстрів виробничого навчання Кух С.М., Гладь О.П., Арендарчук С.М. будівельні, ремонтні малярні роботи у гуртожитку коледжу. 2021

“Приготування каш різної консистенції” у здобувачів освіти І курсу за професією “Кухар, кондитер”, майстер виробничого навчання Пігулко Ж.М. 2021

Виробниче навчання у групі 36 коледжу. Тема: “Приготування дріжджового тіста, пончики” (майстри в/н Левковець С.І. та Черевко І.В.) 2021

Урок виробничого навчання з професії «Тракторист – машиніст с/г виробництва кат. А1, А2, В1» 2021

Урок виробничого навчання з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва кат. А1,А2, В1» на тему: «Нарізування різьби. Робота з пшашками та мітчиками» 2021

Здобувачі освіти ОПП “Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн” 2021

Навчальна практика у здобувачів освіти групи 24-ГМ-Ф за спеціальністю “Галузеве машинобудування”

Геодезична практика у здобувачів освіти 2-го курсу груп 22-ТД та 22-ТД-Ф. 2021

Навчальна слюсарно-механічна практика у здобувачів освіти ІІ курсу за спеціальністю “Галузеве машинобудування” 2021

Навчальна практика у здобувачів освіти ІІІ курсу за спеціальністю “Будівництво та цивільна інженерія” 2021

Відкритий урок виробничого навчання на тему “Приготування супів-пюре”. Здобувачі освіти приготували “Суп-пюре з різних овочів”, “Морквяний крем-суп”, “Картопляний крем-суп”, “Гарбузовий крем-суп”, “Біск”, “Суп-пюре з грибами і сиром”.

2020-2021 н.р.

Фотозвіт захисту технологічної практики онлайн студентами 45-М групи за спеціальністю “Автомобільний транспорт”, 2020

Технологічна практика студентів 32-ТД групи, спеціальність 192 Будівництво і цивільна інженерія, ОПП “Будівництво та експлуатація будівель і споруд та будівельний дизайн”, 2020

Захист переддипломної практики студентами спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія” через платформу ZOOM, 2020

Короткий фотозвіт навчальних-практик та виробничого навчання в умовах карантину, 2020

Навчальні практики студентів спеціальності “Агроінженерія” і “Будівництво та цивільна інженерія”, 2020

Виробнича практика учнів третього курсу за професією “Кухар, кондитер” в Одеській області, смт. Затока, база відпочинку “Арго”, 2020

2018-2019 н.р.

Інструкція з ведення журналу ВН

Положення про практику у ЛТК ЛНТУ

Щоденник практики (МС)

Фотозвіт з виробничого навчання учнів

Навчальна практика у студентів 42-ТД та 22-ТД груп, 2018

Практична підсумкова робота 46 групи, 2019

Переддипломна практика у студентів 42-ТД групи, 2019

Геодезична практика, травень 2019

Виробниче навчання учнів за професією “Штукатур, маляр”, грудень 2019

Практика студентів, (фотозвіт) грудень 2019