Home » Участь у конкурсах

Ми в соцмережах:

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Участь у конкурсах

2023/2024 н. р.

Майстер-клас “Обємні фігури із шоколаду”

2022/2023 н. р.

Майстер-клас в групі 16, професія “Кухар, кондитер”, на тему: “Приготування пісочного печива. Смаколики для ЗСУ”

Майстер виробничого навчання, Наталія Матюк, здобула перемогу у Всеукраїнському оn-line кулінарному конкурсі рецептів “Гарбузовий Маєток 2022-2023”

І етап обласної олімпіади з професійно-теоретичної підготовки за професіями “Кухар” та “Кондитер”

Участь здобувачів освіти коледжу в акції “Цукерка для ЗСУ”, яку організовано Луцьким кооперативним фаховим коледжем ЛТЕУ спільно з НМЦ професійно-технічної освіти у Волинській області, за підтримки Управління освіти і науки у Волинській області

Все для перемоги! Приготування тушонок для воїнів ЗСУ.

Пиріжки для захисників і захисниць України

Майстер-клас “Приготування бенто-тортів”

Майстер-клас “Авторська страва “Роли із сала з морквою по-корейський””

Майстер-клас від учениці 46 групи Ольги Божко, професія “Кухар, кондитер”

Відео майстер-клас від випускника коледжу, шеф-кухаря Сергія Каращука

2021/2022 н. р.

Всеукраїнський конкурс «Розробка нового шкільного меню»

Конкурс професійної майстерності з професії “Кухар” по темі: “Прості форми нарізки овочів, складання композицій”

Майстер-клас “Виготовлення цукрових квітів з вафельного і рисового паперу”

Майстер-клас “Філе лосося під горіховою скоринкою”

Меню для хворих на цукровий діабет

Участь у практичному етапі обласного конкурсу професійної майстерності серед майстрів в/н з професії кухар

2020/2021 н. р.

Всеукраїнський конкурс учнівської молоді “Український борщ – національний бренд кулінарної культури”, переглянути фільм можна за посиланням…

Майстер-клас з розпису пряників

Майстер-клас по сервіруванню стола до новорічного свята у класичному європейському стилі

Майстер-клас по сервіровці стола до Різдвяних свят в народних традиціях

Обласни конкурс серед викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти на кращу навчальну програму з предметів  додаткових компетентностей

Акції доброти у рамках Всеукраїнської кампанії #ЩедрийВівторокДіти