Home » 133 Галузеве машинобудування

Ми в соцмережах:

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

133 Галузеве машинобудування

Галузь знань 13 Механічна інженерія
Спеціальність 133 Галузеве машинобудування
Спеціалізація Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Освітньо-кваліфікаційний рівень Фаховий молодший бакалавр
Кваліфікація Технік з експлуатації та ремонту устаткування
Форма і терміни навчання Денна

  • На основі БСО (9 кл.) – 3 роки 10 місяців
  • На основі кваліфікованого робітника – 2 роки і 6 місяців
Випускна комісія ЦМК педпрацівників харчового виробництва
Голова комісії Кравченко Тетяна Феодосіївна, викладач вищої категорії, старший викладач
Умови вступу українська мова (диктант) і математика (тести)
Ваші перспективи Наші випускники мають змогу продовжити навчання за скороченим терміном навчання на 3-му курсі або на 2-му курсі будь-якої іншої спеціальності у Луцькому НТУ та в інших ЗВО України за результатами фахових випробувань.

У структурі потреб людини першорядна роль належить задоволенню природних потреб – в їжі, одязі. Харчова промисловість має стратегічне значення, бо кожний мешканець України – споживач цієї галузі.

Із кожним роком спостерігаються значні темпи зростання виробництва товарів харчової та переробної промисловості, вітчизняна продукція вже не поступається імпортній ні за якістю, ні за ціною. Зростає кількість підприємств малого бізнесу, які займаються переробкою сільськогосподарської продукції.

Харчова промисловість є основною переробною ланкою агропромислового комплексу, що забезпечує переробку сільськогосподарської сировини. До галузей харчової промисловості належать м’ясна, молочна, цукрова, борошно-мельно-круп’яна, консервна, винопереробна, спиртово-бродильна, тютюнова, олійна і крохмале-патокова та інші.

Підготовка фахівців ведеться згідно з стандартом освіти України. Навчальним планом передбачена тривалість навчання 3 роки 10 місяців на базі базової загальної середньої освіти (9 класів).

Молодший спеціаліст (технік-механік) готується для роботи на підприємствах харчової промисловості (м’ясокомбінатах, молокозаводах, машинобудівельних заводах, механічних майстернях) на посадах механіка, майстра, начальника цеху, дільниці, майстерні. Може відкрити свій власний цех або майстерню з ремонту обладнання.

Випускник одержує кваліфікацію техніка-механіка і може працювати:

  • головним механіком підприємства
  • техніком-механіком
  • майстром цеху
  • завідувачем майстернею
  • керівником малого підприємства без апарату управління
  • бригадиром
  • наладчиком технологічного обладнання
  • механіком дільниці
  • майстром по обладнанню
  • слюсарем-ремонтником.

Випускник має право продовжувати навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавра, магістра у Луцькому національному технічному університеті та інших вищих навчальних закладах країни.

ЗАПРОШУЄМО ДО НАС НА НАВЧАННЯ!!!