03.11.2022 року у рамках тижня працівників харчової промисловості відбувся круглий стіл “Пошук нових механізмів підготовки кадрів відповідно до вимог роботодавців”. На зустрічі були присутні стейкхолдер Катерина Шукалович, дирекція коледжу та педпрацівники ЦМК харчового виробництва. З доповідями виступили: Тетяна Кравченко “Ринкові вимоги до підготовки фахівців готельно-ресторанних справи” та Альона Корх з доповіддю ” Пошук нових механізмів підготовки кадрів”.
Сучасні вимоги ринку праці вимагають спільної взаємодії між освітою та роботодавцями у сфері підготовки професійних компетентнісних кадрів. Значну увагу учасники приділили залученню роботодавців до навчального процесу, можливості проведення майстер-класів, семінарів, конференцій з метою поєднання наукових знань та практики.
Зустріч пройшла у приємній, дружній атмосфері.




