Home » 241 Готельно-ресторанна справа

Інформаційні матеріали

Тимчасове положення про організацію освітнього процесу у 2020-2021н.р.

Про дії керівників навчального закладу у випадку виявлення у здобувача освіти, викладача, майстра в/н, працівника гострого респіраторного захворювання

Про введення в дію освітньо-професійних програм

Інструкція з безпеки життєдіяльності №1

Наказ № 159 про встановлення карантину з метою запобіганню в коледжі респіраторної хвороби COVID-19

Наказ про організацію освітнього процесу 2020-2021 н.р. для студентів коледжу

Наказ № 123 від 27.04.2020р. про продовження проведення переддипломної практики за дистанційними технологіями у групі 45-М

Наказ № 118 про організацію освітнього процесу на період продовження карантину

Наказ № 116 про продовження дії карантину

Передбачені засоби доступу здобувачів освіти Любешівського ТК Луцького НТУ до навчальних матеріалів та зворотнього зв’язку між здобувачами та тими, хто проводить навчання у дистанційному режимі

Посилання на навчальні онлайн-ресурси для проведення виробничого навчання дистанційно під час карантину

Наказ 106 від 30 березня 2020 р. Про організацію навчального процесу на період продовження карантину

Безпека в ІНТЕРНЕТІ

СТОП булінг

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

241 Готельно-ресторанна справа

Галузь знань 24 Сфера обслуговування
Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Освітньо-професійний ступінь Фаховий молодший бакалавр
Освітньо професійна програма Готельно-ресторанна справа
Кваліфікація Адміністратор (господар) залу
Форма навчання Денна, 1 рік і 10 місяців
Випускна комісія ЦМК педпрацівників харчового виробництва
Голова комісії Кравченко Тетяна Феодосіївна, викладач вищої категорії, старший викладач
Умови вступу Вступ після 11 кл.:

ЗНО: Українська мова, математика або історія України

Ваші перспективи Наші випускники мають змогу продовжити навчання за скороченим терміном навчання на 3-му курсі або на 2-му курсі будь-якої іншої спеціальності у Луцькому НТУ та в інших ЗВО України за результатами фахових випробувань.

Готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має за мету максимально задовольнити потреби споживачів, забезпечити їх високий рівень комфорту, задовольнити найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити.

І в усьому світі, і в такій відкритій для подорожей і нових вражень країні, як наша, стрімко зростає кількість готелів. А в них потрібні фахівці – адже завдяки контактам із персоналом складається враження про заклад, виникає бажання повертатися до нього ще й ще. І саме ця спеціальність дає можливість стати потрібним у команді людей, які створюють комфорт і затишок мандрівникам і туристам.

Освітня програма «Готельно-ресторанна справа» спрямована на забезпечення потреби ринку у фахівцях, які орієнтуються на створення та підтримку діяльності підприємницьких структур сімейного типу.

Обираючи спеціальність «Готельно-ресторанна справа» Ви обираєте шлях до підготовки конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців готельно-ресторанної справи.

Після закінчення коледжу випускники можуть працювати:

  • керівниками закладів ресторанного господарства,
  • метрдотелем,
  • начальником цеху,
  • майстром виробничого навчання,
  • завідувачем складів сировини, готової продукції,
  • завідувачем поверхом готелю,
  • фахівцем з організації діяльності готелів;
  • фахівцем з організації діяльності ресторанів;
  • фахівцем з організації спеціалізованого обслуговування;
  • фахівцем з організації реклами і дозвілля;
  • реєстратором,
  • реcепшионістом,
  • офіс-адміністратором.

Випускник має право продовжувати навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавра, магістра у Луцькому національному технічному університеті та інших вищих навчальних закладах країни.