Галузь знань | 24 Сфера обслуговування |
Спеціальність | 241 Готельно-ресторанна справа |
Освітньо-професійний ступінь | Фаховий молодший бакалавр |
Освітньо професійна програма | Готельно-ресторанна справа |
Кваліфікація | Адміністратор (господар) залу |
Форма навчання | Денна, 1 рік і 10 місяців |
Випускна комісія | ЦМК педпрацівників харчового виробництва |
Голова комісії | Кравченко Тетяна Феодосіївна, викладач вищої категорії, старший викладач |
Умови вступу | Вступ після 11 кл.:
ЗНО: Українська мова, математика або історія України |
Ваші перспективи | Наші випускники мають змогу продовжити навчання за скороченим терміном навчання на 3-му курсі або на 2-му курсі будь-якої іншої спеціальності у Луцькому НТУ та в інших ЗВО України за результатами фахових випробувань. |
Готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має за мету максимально задовольнити потреби споживачів, забезпечити їх високий рівень комфорту, задовольнити найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити.
І в усьому світі, і в такій відкритій для подорожей і нових вражень країні, як наша, стрімко зростає кількість готелів. А в них потрібні фахівці – адже завдяки контактам із персоналом складається враження про заклад, виникає бажання повертатися до нього ще й ще. І саме ця спеціальність дає можливість стати потрібним у команді людей, які створюють комфорт і затишок мандрівникам і туристам.
Освітня програма «Готельно-ресторанна справа» спрямована на забезпечення потреби ринку у фахівцях, які орієнтуються на створення та підтримку діяльності підприємницьких структур сімейного типу.
Обираючи спеціальність «Готельно-ресторанна справа» Ви обираєте шлях до підготовки конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців готельно-ресторанної справи.
Після закінчення коледжу випускники можуть працювати:
- керівниками закладів ресторанного господарства,
- метрдотелем,
- начальником цеху,
- майстром виробничого навчання,
- завідувачем складів сировини, готової продукції,
- завідувачем поверхом готелю,
- фахівцем з організації діяльності готелів;
- фахівцем з організації діяльності ресторанів;
- фахівцем з організації спеціалізованого обслуговування;
- фахівцем з організації реклами і дозвілля;
- реєстратором,
- реcепшионістом,
- офіс-адміністратором.
Випускник має право продовжувати навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавра, магістра у Луцькому національному технічному університеті та інших вищих навчальних закладах країни.