Перевірочні роботи в групі 36 за професією кухар кондитер. Під керівництвом майстрів виробничого навчання Левковець С.І. та Черевко І.В. учні виконували роботи кондитера ІІІ розряду.



Home » Uncategorized »
Тимчасове положення про організацію освітнього процесу у 2020-2021н.р.
Про введення в дію освітньо-професійних програм
Інструкція з безпеки життєдіяльності №1
Наказ № 159 про встановлення карантину з метою запобіганню в коледжі респіраторної хвороби COVID-19
Наказ про організацію освітнього процесу 2020-2021 н.р. для студентів коледжу
Наказ № 118 про організацію освітнього процесу на період продовження карантину
Наказ № 116 про продовження дії карантину
Наказ 106 від 30 березня 2020 р. Про організацію навчального процесу на період продовження карантину
Перевірочні роботи в групі 36 за професією кухар кондитер. Під керівництвом майстрів виробничого навчання Левковець С.І. та Черевко І.В. учні виконували роботи кондитера ІІІ розряду.