Інформаційні матеріали

Тимчасове положення про організацію освітнього процесу у 2020-2021н.р.

Про дії керівників навчального закладу у випадку виявлення у здобувача освіти, викладача, майстра в/н, працівника гострого респіраторного захворювання

Про введення в дію освітньо-професійних програм

Інструкція з безпеки життєдіяльності №1

Наказ № 159 про встановлення карантину з метою запобіганню в коледжі респіраторної хвороби COVID-19

Наказ про організацію освітнього процесу 2020-2021 н.р. для студентів коледжу

Наказ № 123 від 27.04.2020р. про продовження проведення переддипломної практики за дистанційними технологіями у групі 45-М

Наказ № 118 про організацію освітнього процесу на період продовження карантину

Наказ № 116 про продовження дії карантину

Передбачені засоби доступу здобувачів освіти Любешівського ТК Луцького НТУ до навчальних матеріалів та зворотнього зв’язку між здобувачами та тими, хто проводить навчання у дистанційному режимі

Посилання на навчальні онлайн-ресурси для проведення виробничого навчання дистанційно під час карантину

Наказ 106 від 30 березня 2020 р. Про організацію навчального процесу на період продовження карантину

Безпека в ІНТЕРНЕТІ

СТОП булінг

Нормативно – правова документація щодо запобігання та протидії булінгу (цькування) в закладі освіти

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Смаколики від здобувачів освіти групи 36 та майстрів виробничого навчання І.В. Черевко, С.І. Левковець за професією “Кондитер”. Приготування за збірником Євгенія Клопотенка, теми: рулет з маком і вишнями, ватрушки з сиром.

May be an image of 12 людей, люди стоять, їжа та у приміщенні

А також, здобувачі освіти другого курсу з професії “Кухар” ВСП “Любешівський ТФК Луцького НТУ” на уроках в/н під керівництвом майстрів виробничого навчання Блеянюк О.О. та Мухи Н.В. навчалися майстерності приготування, оформлення і подачі страв з риби та птиці: “Риба смажена у фритюрі”, “Рулет по-ківецівськи”, “Грудинка куряча, фарширована грибами з шпинатом”.

May be an image of 13 людей, люди стоять та у приміщенні


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *