Home » Маляр, муляр, штукатур

Ми в соцмережах:

Контакти

Волинська область смт. Любешів, вул. Брестська, 7, 44200.
Електронна пошта:
ltklntu@ukr.net, ltkldtu@gmail.com.
Телефон/факс:
Директор - (03362)21680,
Навчальна частина - (03362)30079,
Бухгалтерія – (03362)30080, Гуртожиток – (03362)21685. Коледж на карті Google:

Маляр, муляр, штукатур

Любешівський технічний коледж Луцького НТУ проводить набір учнів з професій:

  • «Маляр, муляр, штукатур» (на базі 9 класів) – термін навчання – 2 роки і 10 місяців;
  • «Маляр, штукатур» (на базі 11 класів) – термін навчання – 1 рік.

Будівництво одна з галузей, в якій зайняті робітники багатьох професій: муляри, штукатури, плиточники, малярі тощо.

Сучасність і майбутнє потребує виконання будівельних робіт на високому рівні. Люди хочуть проживати в комфортабельних умовах, оригінально оздоблених квартирах. Щоб новосели мали радість і згадували добрим словом будівельників – для цього потрібно бути висококваліфікованим спеціалістом.

Будівельник повинен знати: основні властивості стінових матеріалів і розчинів, гідроізоляційних матеріалів, різні системи кладки і перев’язування швів, основні види деталей та збірних конструкцій.

Для успішного виконання завдань, що стоять перед будівельниками, всі робітники повинні знати технологію виробництва будівельних робіт, будову і роботу машин і механізмів, передові методи організації праці, впроваджувати у виробництво новітні технології та виконувати будівельні роботи за євро стандартами.

Професійна підготовка

Для підготовки фахівців використовуються відповідно обладнані кабінети спецтехнології будівельної справи, матеріалознавства, а також малярна, штукатурна та кам’яна майстерні.

Перспективи зайнятості

Професія будівельника має сталий попит на ринку праці. Працевлаштуватись будівельник може в будівельних організаціях, на підприємствах різних форм власності. Ризик безробіття пов’язаний з недостатнім досвідом або низькою кваліфікацію.

Випускники коледжу нині успішно трудяться на будівництві і опорядженні об’єктів не лише в Україні, а й за її межами, що свідчить про їх високу професійну підготовку.

ЗАПРОШУЄМО ДО НАС НА НАВЧАННЯ!!!